kominki, piece wolno stojące, wkłady kominkowe
Kominki i piece: 3465    
25 tys. zadowolonych klientów.  | Polityka cookies
Twój koszyk
... jest pusty.
Największa społeczność budujących! 28830 użytkowników, 378017 zdjęć, 445547 komentarzy | mojabudowa.pl
Kategorie
Wkłady kominkowe
Piece, kozy wolno stojące
Biokominki i akcesoria
Kuchnie na paliwa stałe
Kotły C.O
Kominy
Piece na pellet
Kominki elektryczne
Obudowy kominkowe
Elementy montażowe
Kratki kominkowe
Akcesoria
Rodzaje
Z płaszczem wodnym
Powietrzne
Akcesoria stojące i kosze
Ekrany kominkowe
Elementy kominowe
Dystrybucja ciepłego i zimnego powietrza
Do kominków z płaszczem wodnym
Pozostałe akcesoria i dodatki
Biokominki
Akcesoria do biokominków
Ramy portalowe
Kuchnie na węgiel i drewno
Biolampy
Piece ogrodowe ceramiczne
Piece ogrodowe żeliwne
Piece ogrodowe stalowe
Obudowy tradycyjne
Bez nadmuchu
Z nadmuchem
Stojący
Wiszący
Do kotłów
Kaflowe
Systemy kominowe
Tunel
Kwadrat i prostokąt
Okrągłe
Akcesoria do pieców
Akcesoria do kotłów C.O.
Akcesoria do kominków
Materiał opałowy
drewno
pellet
węgiel
drewno lub pellet
drewno lub węgiel drzewny
drewno lub węgiel kamienny
biopaliwo
gaz
ekogroszek
paliwa stałe (wszystko palne)
gaz lub olej opałowy
Cechy
Moc
  od  do     
Materiał
Położenie szyby
Powietrze do spalania
Kominek do rekuperacji
Wylot spalin
Funkcja kuchenna
Producenci
Wymiary
Szerokość
od  do   mm

Wysokość
od  do   mm

Głębokość
od  do   mm

Średnica komina
 mm
Menu
Rzetelna firma

Polityka prywatnosci



Jakie dane o tobie zbieramy?

W celu zwiększenia bezpieczeństwa transakcji, w naszym serwisie nie ma możliwości rejestracji i założenia konta użytkownika. Wszelkie dane o użytkownikach zbierane są jedynie podczas transakcji zakupu (wypełnienie formularza zakupu oraz telefoniczne potwierdzenie przez pracownika firmy.)

» Dane zbierane podczas transakcji zakupu
Podczas wypełniania formularza zamówienia poprosimy Cię o imię, nazwisko, dane adresowe, numer telefonu oraz adres e-mail. Zostaniesz zapytany także o dane dotyczące formy płatności (np. rodzaj i numer karty kredytowej, jej datę ważności, numer CVV).

» Dane zbierane automatycznie
Podczas wypełniania formularza zakupu, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. adres IP komputera, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego.

» Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami
Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy udostępniali Twoich danych podmiotom trzecim, nie biorącym udziału w transakcji.

Dane zbierane podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym pobrania od Ciebie pieniędzy oraz wysłania zamówionego towaru. Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługującej transakcje płatnicze w celu obciążęnia Twojego rachunku bankowego lub karty kredytowej. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać płatności elektronicznej.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej witrynie internetowej, zbierania danych demograficznych lub do personalizacji treści naszych stron internetowych.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytania.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoraru zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś transakcji zakupu towaru, możesz otrzymać od nas e-maile dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojego zamówienia. Jeśli wyraziłeś na to zgodę, po miesiącu od zamówienia kominka otrzymasz od nas wiadomość e-mail z prośbą o opinię o kominku.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Dane użyte do transakcji zakupu mogą być zmienione jedynie telefonicznie; jeśli towar nie został jeszcze wysłany. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek "cookies"

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Twoje dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są hasłami dostępu, aby osoby trzecie nie miały do nich wglądu.

Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Administratorem danych, dokonującym ich przetwarzania jest firma
DOMFORT Sp. z o.o.
ul. Armii Krajowej 40, 09-410 Płock

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z naszych numerów telefonów lub poczty elektronicznej.
 
Bezpieczne zakupy Masz 14 dni na zgłoszenie zwrotu + 14 dni na odesłanie produktu. Aby zgłosić zwrot produktu wystarczy zadzwonić.
Zobacz regulamin (pt.4.4) Bezpieczne zakupy w internecie!
Bezpieczne zakupy Gwarantujemy Państwu, że wszystkie zakupy dokonane w naszym sklepie są bezpieczne i pewne. Każde zamówienie wykonane na stronach naszego sklepu jest szyfrowane elektroniczne, aby nikt niepowołany nie miał dostępu do Państwa danych. Co więcej każde zamówienie złożone na naszych stronach potwierdzamy telefonicznie jeszcze tego samego dnia lub w następnym dniu roboczym. Zawsze mogą do nas Państwo zadzwonić. Jesteśmy dostępni pod numerem 24 366 99 42.
kliknij na logo i zobacz produkty:
Producent Arcadia    Producent Arkiane    Producent Arysto    Producent Bef    Producent Bertrams    Producent Bronpi    Producent Byrski    Producent CADEL    Producent Cheminees Godin    Producent Cichewicz    Producent ClassicFlame    Producent Darco    Producent Godin    Producent Guca    Producent Hitze    Producent HKS Lazar    Producent Invicta    Producent IwonaPellets    Producent Jabo Marmi    Producent Kami    Producent Kawmet    Producent KFD    Producent Kobok    Producent Kostrzewa    Producent Kratki    Producent Laudel    Producent Lava kominki    Producent Lechma    Producent Lincar    Producent MCZ    Producent Moravia    Producent Nordica    Producent Pama    Producent Parkanex    Producent Piazzetta    Producent Piecepolska    Producent Plamen    Producent Plum    Producent Poujoulat    Producent Romotop    Producent Seguin    Producent Sparke    Producent Supra    Producent Tarnava    Producent Thorma    Producent Thorma PP    Producent Turbo Fonte    Producent Uniflam    Producent Unirol    Producent Varmsen    Producent Wamsler    Producent Wentor   
Nowe zdjęcia na blogach
Lista zdjęć z blogów naszych klientów.


Kontakt jak zamówić płatności zwroty polityka prywatności regulamin mapa strony